O nama

Sex Shop Love Stories je specijalizirana radnja za prodaju u našim prostorijama ali i putem Pika kao i Facebook Web-a. Na našim stranicama možete iz udobnosti svoje fotelje kupovati artikle!

SEXY RUBLJE, LUBRIKANTI, AFRODIZIJACI, STIMULANSI, EROTSKA POMAGALA, VIBRATORI, SEXY LUTKE, KUGLICE, SETOVI, SETOVI ZA VEZANJE, UMJETNI PENIS, ZEZALICE, KONDOMI, te mnoštvo različitih artikala sigurno će zadovoljiti ukus svakog kupca.

Svi artikli trenutno u ponudi na našoj WEB stranici dostupni su odmah! Naručeni artikli šalju se prvi ili slijedeći radni dan u diskretnom pakovanju. Odmah nakon kretanja pošiljke obaviještavamo Vas o vremenu slanja. Ukoliko artikal koji ste naručili nije dostupan odmah, obavijestiti ćemo Vas kada će biti ponovo u prodaji. 

Da bi posjećivanje naših stranica bilo što zanimljivije, Web, Facebook i Pik sex shop se stalno mijenjaju i nadopunjavaju novim proizvodima. Nadamo se da ćete uživati kupujući u našem sex shopu. Ako ipak više volite klasični način kupovine, te želite opipati svaki proizvod, pozivamo Vas da posjetite našu trgovinu u Sarajevu (Stakleni Grad). Sa zadovoljstvom Vas očekujemo!

Proizvodi su pakovani vrlo diskretno.

Kvaliteta proizvoda

Svi artikli iz naše ponude su vrlo visoke kvalitete te zadovoljavaju zahtjeve sigurnosti,
zaštite zdravlja i života ljudi te zaštite okoliša propisanim standardima EU.