Savremeni način života, naporan posao, obaveze u kući, malo slobodnog vremena i svakodnevni stres negativno se odražavaju na brak i ljubavne veze. Sve je više bračnih parova, ljudi u najboljim godinama ali i mladih osoba koje su zapale u rutinu. Uz novi revolucionarni proizvod koji je od sada dostupan i na našem tržištu oživjeti strasti nikada nije bilo lakše. Ovaj jedinstveni proizvod 100% je prirodan i 100% učinkovit, odobren od strane Ministarstva zdravlja.

Festals je čokolada vrhunskog kvaliteta kreirana za odrasle žene i muškarce. Sadrži snažno afrodizijačko dejstvo. Istovremeno budi i stimuliše sexualnu želju i uzbuđenje. 
Egzotična kombinacija vanilije, đumbira, epimedijuma i ginsenga, tradicionalnih i provjerenih afrodizijaka, čini ovu čokoladu potpuno prirodnim i efikasnim sredstvom da se podstakne i raspali strast.

SASTOJCI/GRAM:

Bijeli šećer 13,25 g
Kakao puter 8 g
Kakao prah 2 g
Mlijeko u prahu 0,75 g
Korijen ginsenga 0,25 g
Korijen đumbira 0,125 g
Ekstrakt epimediuma 0,125 g
Lješnjak 0,125 g
Susam 0,125 g
Surutka u prahu 0,1 g
Kikiriki 0,075 g
Emulgator (lecitin) 0,05 g
Prirodna aroma vanilije 0,025 g
UKUPNO 25 g

Važno je naglasiti da Festals čokolada nema nus pojave, osim ukoliko ste alergični na neki od njenih sastojaka, te preporučujemo da se obrati pažnja na sastojke.

Jedna čokolada od 25 g se konzumira 30 minuta prije od kada želite da imate korist od nje. Maximalna dnevna dozvoljena doza je 25 g.
Nije pogodno za trudnice, dojilje, osobe sa srčanim oboljenjem i mlađima od 18 godina.

Zemlja porijekla/proizvođač:

Sofram d.o.o., Istanbul, Turska

Napiši recenziju

Molimo logirajte se ili se registrirajte da vidite

Festals čokolada za njega

  • Cod proizvoda: chocolate-him
  • Dostupnost: Na stanju
  • 20.00 KM
  • 15.00 KM


Tagovi: Festals čokolada za njega