Iskusite novu dimenziju seksualnog užitka, sa lutkama koje su prirodne veličine i napravljene od vrhunskog TPE materijala. TPE materijal je sličan "jelly" materijalu, veoma je fleksibilan, savitljiv, i mekan na dodir. Siguran je za korištenje. Ne sadrži phthalat, hipoalergenski, mekan i trajan. S toga su vrlo česti odabir za izradu seksualnih igračaka. 

Visina: 135 do 170 cm (po želji, cijena ovisi o veličini lutke)

Svaki dio na lutki uradjen je realistično i prema ženskom tijelu. Seksi grudi, savršeno usko tijelo i zanosni kukovi, mame vas da prodrete u nju vema duboko i samo da se prepustite. 

Uistinu ova lutka pružiće vam oralni seks, bolje nego iko drugi do sada, a vi iskoristite svaki dio njenog analnog i vaginalnog otvora. Unutrašnji dio uradjen je baš kao i kod pravih žena. 

Vodootporne, ne upijaju vodu, takodje se mogu zagrijavati i hladiti sve radi vašeg ugodjaja, i sve to neće uticati na sam materijal. 

Lutke posjeduju unutrašnji skelet, i zglobove, s toga treba obratiti pažnju pri održavanju da se zglob ne ošteti. Ponašajte se prema svojoj lutki baš kao prema pravoj ženi. 

Lutke se rade isključivo po narudžbi i uz dogovor.

Napiši recenziju

Molimo logirajte se ili se registrirajte da vidite

SEXDOLL Magdalena

  • Cod proizvoda: sex-doll
  • Dostupnost: Na stanju
  • 0.00 KM


Srodni proizvodi

SEXDOLL EMMA Body

SEXDOLL EMMA Body

Iskusite novu dimenziju seksualnog užitka, sa lutkama koje su prirodne veličine i napravljene od vrh..

0.00 KM

Tagovi: SEXDOLL Magdalena