• Parfem Andro Vita Pheromone Unisex

Parfem s feromonima namijenjen za oba spola

Vašim ljubavnim životom vlada više frustracija nego strast? Neka to postane dio prošlosti uz ovaj erotizirajući parfem koji vas čini neodoljivim! 
Dopustite neka avantura počne...Ukoliko želite naglasiti svoj prirodni tjelesni zov, ovo je prava stvar. Lagani, osvježavajući parfem sa dodatkom feromona privlači žene na instinktivnoj razini. Mirišite dobro, privlačite iskonski.
Feromoni su kemijske supstance koje izlučuju ljudi i životinje, a uzrokuju reakciju pripadnika iste vrste, obično suprotnog spola. Razlikuju se od hormona, koji su kemijske supstance proizvedene u organizmu kako bi djelovali na drugi dio matičnog organizma. U odnosu na njih, feromoni izazivaju reakciju u tuđemu organizmu. Oni su pravi seksualni posrednici i njima se prenose posebne informacije o spolu, vrsti i identitetu. Slobodno ih možemo nazvati djelotvornim afrodizijacima.
Žene podsvjesno prepoznaju muške feromone i tu informaciju odašilju izravno u mozak što tog momka čini iznimno seksualno poželjnim.
Studije su dokazale da ljudska bića koriste čulo mirisa da bi izabrali svoga partnera. Na temelju toga razne kompanije proizvele su proizvode s feromonima, da bi se pomoglo ljudima naći partnera. Riječ je o sintetičkim feromonima. Za ove proizvode klinički je dokazano da privlače muškarce i žene. Neki od ovih feromona posebno su napravljeni za muškarce kako bi ostvarili tihi kontakt sa suprotnim spolom.
Bočica: 2 ml

Napiši recenziju

Molimo logirajte se ili se registrirajte da vidite

Parfem Andro Vita Pheromone Unisex

  • Cod proizvoda: parfem-phermon
  • Dostupnost: Na stanju
  • 40.00 KM


Srodni proizvodi

Parfem Andro Vita Pheromone

Parfem Andro Vita Pheromone

Parfem s feromonima namijenjen muškarcimaVašim ljubavnim životom vlada više frustracija nego strast?..

40.00 KM

Parfem Andro Vita Pheromone Women

Parfem Andro Vita Pheromone Women

Parfem s feromonima namijenjen ženamaVašim ljubavnim životom vlada više frustracija nego strast? Nek..

40.00 KM

Tagovi: Parfem Andro Vita Pheromone Unisex