Penis pumpa AleXander  iz kolekcije Pretty Love  je posebno dizajnirana za muškarce koji imaju problema sa erektilnom disfunkcijom, ili za one koji žele povećati svoj penis. Cijev je izradjena od prozirnog plastičnog materijala visoke kvalitete. Posjeduje silikonsku navlaku koja će vam omogućiti apsolutnu udobnost i osigurati vakuum zrak. 

Penis pumpa će vam garantovati nevjerovatnu veličinu penisa i puno bolje erekcije. Penis pumpa koja ima novu tehnologiju i dizajn posjeduje manometar kao dodatak da kontrolišete pritisak. Nevjerovatno usisavanje će vam osigurati maksimum protoka krvi duž penisa.
 
Za najbolje rezultate preporučuje se upotreba kreme za erekciju koja će vam omogućiti bolji protok krvi u penis. Prije svake upotrebe penis pumpe preporučuje se korištenje lubrikanta na bazi vode kako bi se olakšala penetracija i spriječila iritacija sluznice.


KAKO KORISITI PUMPU: 
Prije korištenja obavezno zagrijte tkivo toplim tušem ili laganom masažom tkiva. Penis treba biti u polu erektivnom stanju. Korijen penisa, cijeli penis i glavić namažite lubrikantom kako ne bi dolazilo do trenja prilikom širenja tkiva u cilindru. Cilindar stavite preko penisa (ne i testisa) na način da se cilindar nasloni na bazu penisa (hermetički zatvori). Zrak se nakon toga izvlači iz cilindra polako pumpajući i stvarajući vakuum unutar cilindra. Pritisak smanjujete regulatorom ili gumbom na pumpi. 


NAPOMENA!!! 
Više pritiska – veća mogućnost ozljede. Ukoliko se izvodi pravilno pumpanje je gotovo potpuno sigurno, pretjerivanje neće ubrzati vaš željeni rezultat. Mogućnost ozljede postoji, od puknutih žila do podljeva krvi i nakupine vode pod kožom. Pumpanje penisa nemojte uzimati zdravo za gotovo – koristite zdravi razum i ne pretjerujte sa količinom pritiska, dužinom treninga i učestalošću upotrebe. 


-Biti će vam lakše ukoliko skratite stidne dlake, cilindar će bolje prijanjati na kožu
-Počnite s pumpanjem polako – tkivo penisa treba se naviknuti na pritisak kojem ga izlažete
-Ukoliko osjećate bol, pretjerujete s pritiskom i povećavate šanse za ozljedama
-Prije i nakon svakog korištenja detaljno očistite pumpu.

Made by Pretty Love, Baile

Napiši recenziju

Molimo logirajte se ili se registrirajte da vidite

Penis pumpa AleXander

  • Marka: Baile
  • Cod proizvoda: pump-pretty-love
  • Dostupnost: Na stanju
  • 90.00 KM


Srodni proizvodi

Penis Pumpa Stiff And Strong

Penis Pumpa Stiff And Strong

Penis pumpa Stiff&Strong  iz kolekcije You2Toys  je posebno dizajnirana za muškarce ko..

140.00 KM

Pumpa Deluxe Pump Worx

Pumpa Deluxe Pump Worx

Povećajte veličinu svog penisa i samopouzdanje bez opasnih lijekova i skupih operacija. Svakim pumpa..

120.00 KM

Penis Pumpa Enlargement System

Penis Pumpa Enlargement System

Povećajte veličinu svog penisa i samopouzdanje bez opasnih lijekova i skupih operacija. Svakim pumpa..

80.00 KM

Tagovi: Penis pumpa AleXander